We three - My echo, my shadow and me.

Jag brukade älska att fylla år.
Varför längtar jag inte ens lite nu? När det till och med är en viktig siffra i livet, som dom säger. Jag längtar inte längre. Jag ska inte säga att jag hellre hade låtit bli, och förblitt 17 livet ut, men det är liksom inte den där innerligt pirrande magkänslan där man väntar och längtar för att man vet att någonting kul kommer att hända.
Att det finns en gigantisk chans för fina överraskningar och glada miner känns inte heller något vidare lockande. 
Det skulle väl vara körkortet jag kan längta till. Dock inte av den anledning ni kanske tror. Inte för att jag ska kunna åka iväg och ha roligt, utan mer för att jag ska ha en flyktväg. Att kunna ta bilen och bara köra, fly från allt dåligt och bara må bättre helt enkelt. Det ska bli så jävla skönt. 
Det är nog det enda jag längtar till. 

Det känns liksom som om det är helt meningslöst. Att vissa folk firar en för att de ska och måste. Och andra skiter i det, fullständigt. 
Sen att bli 18. Visst, för vissa är det väl en bigdeal, men vafan. Jag säger som någon sa, "inget har hindrat mig förut för att jag inte vart 18, så vad spelar det för roll nu..?"  

Det är fredagkväll. Klockan är 23.20 och jag har slösat bort min fredagkväll fullkomligt. Är det förlåtligt?
Nu ska jag dra igång ett avsnitt av One tree hill, och bara mysa.


Days like this

Det är dagar som denna som man ska ha en blogg. Om man använder bloggen till att skriva för sin egen skull vill säga. Och inte för någon annans.

Det är liksom en väldigt platt, tråkig, ensam och deppig dag. Jag hatar sånna här dagar. Då man börjar undra vad man egentligen gör för nytta i världen. Känner mig väldigt ouppskattad idag, inget ovanligt kanske. Man undrar ju när livet börjar.. Om det någonsin kommer att börja. Om man kommer att bli sådär irriterande lycklig som en del personer i sin omgivning faktiskt är. Eller om man ska fortsätta befinna sig i den situation man är i, och bara fortsätta att leva på hoppet.
Man måste ju göra någonting för att något ska hända. Det säger ju sig självt. Men vad ska man göra då?

What if..

What if i want to be a writer. What if i want to be one of those writers with pointful storys and happy endings.
One of those little hotshots with lovely languauge and perfect, tiny details.
One of those who doesn’t have to think, just write. What if i want to be one of them.
For now, i’m just someone without a way, without a place and without a lover. That’s the biggest difference between me and the hotshots.
I think this would be a great day to change that fact.   


just because..

Just because someone doesn't love u the way you want them to,
doesn't mean they don't love u with everything they have.

RSS 2.0