27/10-2011

Alltså, jag kan inte hålla mig undan. Ett blogginlägg sen får det vara slut med klickandet för idag!
Måste bara tjabba lite.. Suttit inne själv i flera dagar typ ju.. Detta jävla pluggande alltså..!

I tisdags hade vi tenta i marknadsföring, gick hyfsat, tyckte jag nog. Problemet är bara att vi har tenta i organisation och ledarskap i morgon. Vilken jag väldigt mycket ogillar.
Smart som jag är så tänkte jag att jag kommer bara blanda ihop allt om jag pluggade på två samtidigt så jag väntade givetvis med att plugga på denna.. Tills jag bara hade två dagar på mgi.... Och då kan jag ju tillägga att tentan är på två feta böcker på ungefär 1400 sidor tillsammans. NICE!......

Det värsta är att jag är värdelös på att plugga.. Totalt!
Har aldrig riktigt behövt anstränga mig i skolan förrut.. Det låter väldigt skrytsamt kände jag nu, men det är lite så. Har inte direkt haft svårt för det tidigare och det har räckt med att plugga kvällen innan och ändå få hyfsat bra betyg. Och inte heller underlättar det att man har gått de tre senaste åren på John Bauer, där man lärde sig ungefär lika mycket som jag lärde mig under första introduktionsdagen på Butikschefsprogrammet som jag går nu. Jag har inte haft en enda läxa på tre år. HUR FAN PLUGGAR MAN?!.. Well well...

Jag bara glider iväg hela tiden och tänker på annat som är myyycket roligare. Som facebook, bloggar, smyckena, osv.. Då tänker ni, stäng av dator!´.. Men då kan jag meddela att det liksom blir att jag lutar bak huvudet och ska bara blunda några sekunder.. Och poff så sover jag. Är man bäst eller vad....?

Det värsta är att jag både igår och idag vaknat med 7658 idéer och hur mycket inspiration som helst, men inte fan hinner man ens med att skriva ner det.. :P

Har längtat efter att få städa hela dagen.. hur normalt är det på en skala liksom?

Jag har i alla fall registrerat Divine nu, så nu är man egen företagare! :) Ouuff... Mycket att tänka på därva..!
Bokföring ska man visst ha också ;)

NU: COLA FÖR ATT PIGGA UPP MIG, MACKA?, MER PLUUUGGG, DUSCHA, MER PLUUUGGG... eventuellt lite sömn på det också om jag hinner bli hyfsat klar innan imorgon bitti kl 8. Omtenta here i come!  

Jag försöker men jag förlorar varje gång. Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom..

Jag skriver inte ofta längre, jag vet.. Men som tidigare, jag skriver för min egen skull, när jag behöver det liksom. På sistone har jag istället haft någon att prata med, min pojke, Richard. Så den stackarn har fått ta emot alla mina klagomål och problem iställlet..

Idag kände jag verkligen att nu, nu ska jag blogga! Ett inlägg i alla fall.. Och försöka att få det lite meningsfullt sådär.
Jag vet inte vad jag ska skriva och hur jag ska formulera mig längre. Innan visste jag precis, det var så enkelt och konkret. Inte längre.  
Ingenting är lika enkelt längre faktiskt. Det är mycket att tänka på med skola, smyckesbusiness, familj, kärlek, vänner, osv.. Jag har ju för det mesta fullt på schemat nu för tiden..
Skolan är riktigt jobbig, men den är inte alls lika jobbig som det som fortfarande tär på mig, sedan många månader nu..
Jag bestämde mig, men trodde att det skulle bli svårt.. Det var inte så svårt faktiskt. Det gick riktigt bra och jag mådde bättre än någonsin kändes det som.. För ett tag. Sedan var man tillbaka på ruta ett liksom. Tankarna och känslorna gjorde en kullerbytta och allting kändes plötsligt så fel, igen.. Jag måste göra något åt det. Jag liksom bara måste, annars går det inte. Jag vet bara inte vad, och hur.. 
Ett dilemma va.. Att det går inte att leva utan men inte heller leva och må bra med.


Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om..

RSS 2.0